De laatste #A20dag

De laatste #A20dag

In de afgelopen 10 jaar heeft het netwerk Ambtenaar 2.0 veel innovaties in de samenleving en bij de overheid een podium gegeven. Een heleboel creatieve, innovatieve en leuke ambtenaren uit binnen- en buitenland pakten het podium en gaven het netwerk smoel en kleur. Duizenden ambtenaren van de rijksoverheid, gemeenten en provincies en andere kennisdelers hebben de afgelopen 10 jaar kennis gedeeld, genetwerkt en slim met elkaar samengewerkt. Er zijn relaties en nieuwe netwerken ontstaan en er is zelfs een huwelijk gesloten tijdens een Ambtenaar 2.0-dag.

Tien jaar is een goed moment om een grote strik om Ambtenaar 2.0 te doen. Ambtenaar 2.0 heeft een belangrijke rol vervuld bij het gebruik van nieuwe werkmethodes en de digitalisering van de overheid, die inmiddels gemeengoed zijn. Een goed moment om te stoppen dus en ruimte te geven aan nieuwe initiatieven binnen de overheid.

Nog één keer kwamen we bij elkaar als netwerk met méér dan 10.000 leden. Een uniek netwerk! Het was een mooie dag. Licht nostalgisch, maar we keken vooral vooruit.

Comments are closed.